06 21450768

BE SMART

Leer ons beter kennen!

BE SMART

Leer ons beter kennen!

WIE ZIJN WIJ?

OVER SMART C&T

SMART Coaching & Training

SMART Coaching & Training is in 2004 opgericht door Annemarie Reintjes, onder de naam AR Coaching & Training. Het bureau heeft honderden mensen gecoacht en getraind. Diverse trainingen en projecten zijn door de HvA (Hogeschool van Amsterdam) onderzocht. Uit deze onderzoeken blijkt dat de aanpak en methodiek succesvol is. Een van de vaste onderdelen van de aanpak is eigenlijk altijd volgens de SMART methodiek (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel/Aantrekkelijk, Realistisch, Tijdgebonden).

In 2015 ontmoette Annemarie Martine Slikker. Ook Martine bleek een fan te zijn van de SMART methodiek. Hoe leuk was het dan ook dat van ons beide de initialen in het woord SMART voorkomen! Die T is gewoon extra, staat voor Team, Top of voor Transparant.  Daar kunnen wij ons helemaal in vinden!

Wij zijn ondernemers, coaches en adviseurs. Eerlijk, optimistisch, vrolijk en vooral toegewijd. In 2017 besloten wij om SMART Coaching & Training op te richten.

Voor de verschillende projecten die SMART Coaching & Training uitvoert, wordt al naar gelang de aard van de opdracht, samengewerkt met verschillende partners en een pool van professionele coaches en trainers.

Een sterke persoonlijke betrokkenheid staat bij ons altijd centraal.

  • null

    Annemarie Reintjes

    Oprichtster Coach Adviseur Trainer

  • null

    Martine Slikker

    Oprichtster Coach Adviseur Trainer

ONZE MISSIE EN VISIE

Onze visie is dat ieder mens zich rijk zou kunnen voelen. Sterker nog, zich rijk zou moeten voelen.

Ieder mens is uniek, met unieke talenten en unieke wensen.

Soms is het echter moeilijk om te weten wat die van jou ook al weer zijn. Door je directe en professionele omgeving wordt je beïnvloed, verleid, geïnspireerd en gestimuleerd om je te ontwikkelen en te groeien. Carrière technisch en financieel gezien. Maar op een gegeven moment vraag je je af of je dat voor je zelf of voor de ander doet.

Je bent veranderd, of jouw werk is veranderd. Anyway, het past niet meer. Maar ja, wat doe je eraan?

Voor je gevoel zit je vast aan je huidige baan en acht je jezelf niet in staat om een nieuwe carrière op te bouwen. Je mist het vertrouwen en de overtuiging dat je voor iets anders kan kiezen. En daarbij vraag je je misschien wel ook wel af of je het wel verdient om te krijgen wat je wilt. Want ja, hoe moet dat dan? Je verdient immers nu een prima salaris en daar is je hypotheek en alle andere vaste lasten wel op gebaseerd. Je wilt jouw verantwoordelijkheid dragen, maar ook niets tekortkomen. Je wilt je rijk voelen.

Maar wat is rijk zijn? Meer geld, geluk of gemak? Of juist een ideale balans tussen die drie?

Voor iedereen is dit verschillend. Ook de mate of de invulling daarvan is voor iedereen verschillend.

Ben je rijk als je € 50.000,- of € 200.000,- verdient? Of gaat het om status, invloed, macht? En hoe druk je dat uit in euro’s?

Ben je gelukkig als je zinvol werk doet? Of vastigheid hebt? Of juist zelfstandig bent?

Heb je gemak als alles op rolletjes loopt? Een goed geoliede machine bent? Je je nergens zorgen over maakt?

Voor al die vragen bieden wij verschillende programma’s en producten. Kijk wat bij jou het beste past.

TESTIMONIALS

OPDRACHTGEVERS